MarMar Copenhagen

 

Vores historie

MarMar Copenhagen, etableret in 2008, er et dansk børnetøjsmærke til drenge og piger, fra nyfødt til 16 år. MarMar Copenhagen er sofistikeret, klassisk luksus, med cool detaljer og det lille ekstra twist, der gør tøjet til noget helt særligt. Altid i de bedste kvaliteter og med fokus på funktionalitet.

MarMar Copenhagen er grundlagt og designet af Marlene Holmboe, mor til en søn, tvillingpiger og for nyligt også hunde-mor.

Marlene fortæller: ”Da jeg startede MarMar Copenhagen, var det fordi jeg ville lave tøj der gav mening og som ville være langtidsholdbart, både i design, produktion og i brug. Det kræver den højeste standard i alle led, fokus på detaljen og at vi gør os umage. Vi producerer primært i Europa, uden skadelige stoffer eller behandlinger – 70% af vores nuværende produktion er OEKO-TEX STANDARD 100® certificeret og vi arbejder hele tiden på at det tal bliver højere. Ligesom vores produktion bliver transporteret med omtanke og hensyn til miljøet. (Maj 2020.) Hos MarMar Copenhagen har vi altid Moder jord og planetens børn i tankerne og i vores hjerter.”

MarMar Copenhagen designer to hoved kollektioner om året, forår/sommer og efterår/vinter. Suppleret af fire mindre kollektioner om året: Pre-spring, High Summer, Overtøjskollektionen og den festlige CC-kollektion. Vi tilbyder også en lille kollektion til kvinder, i samme høje kvalitet og æstetik som børnekollektionerne er kendt og elsket for.

”Et af mine mål for MarMar Copenhagen er at være forældres foretrukne basis mærke og gerne det første børn får på, når de kommer til verden.” siger Marlene. Mange af vores basis produkter findes også i NOOS kollektionen. Favoritter i fantastisk kvalitet og i klassiske farver, der passer på tværs af sæsoner. NOOS er en forkortelse for Never Out of Stock. Det vil sige at de ikke følger en særlig sæson, men altid er tilgængelige. NOOS gør det muligt for butikkerne at bestille løbende, du kan altid finde din yndlingsbasis og vi producerer det der er brug for og undgår overproduktion.

I vores NOOS-kollektion finder du, blandt andet, vores klassiske Modal rib, en blanding af bomuld og TENCEL™ Modal, de bedste basisprodukter til både babyer og børn. Siden 2008 har Modal været fundamentet i enhver kollektion, både i de 7 klassiske basis farver samt i sæsonens farver. Naturligvis OEKO-TEX STANDARD 100® certificeret.

Alle MarMar Copenhagens kollektioner indeholder alt til et barns komplette garderobe, fra hverdagsfavoritterne til yndlingsfesttøjet. NOOS er det konstante element og det perfekte supplement til sæsonkollektionerne.