The Sound of Summer

 

SS21 fra MarMar Copenhagen er en hyldest til årets lyse måneder. Fra de tidlige forårs måneder, hvor blomster igen begynder at spire og thermo jakken indimellem kan stå åben. Over forsommeren, med udendørs leg, indimellem i regnvejr. Fine kjoler og tykke trøjer. Sommer med gyldne marker, shorts og de første badeture. Til højsommeren med endeløse lyse nætter, florlette kjoler og vilde blomster til smukkeste buketter.

Kollektionen er designet i drops, så I med hver levering får endnu et kapitel i fortællingen om Arthur og Ella og endnu flere sommerlyde. Hvert drop har sine egne prints og fokus på særlige farver. I første drop får I, som altid, vores klassiske Modal Rib, som fra SS21 med økologisk bomuld blandet med Modal Tencel og leveret i poser af genanvendt polyester. Modalfarverne passer som altid til alle drops.

SS21 byder også på ny Pointelle i Modal, ny jacquard, bomuld i mange varianter og vævninger, klassikere i Leopard print, samt vores favorit Modal metervarer strikket på et utal af måde og som hurtigt bliver favoritter for både drenge og piger og deres forældre.

MarMar Copenhagen vil være familiers foretrukne basis brand. Det tøj de små får på som det første og et brand som følger jer til hverdag og fest.

Hos os er det enkelte produkt i fokus, vi arbejder målrettet i alle led på at design, kvalitet og pasform følges ad og at vores produkter kan bruges på tværs af sæsoner og alle helst af flere børn. Det er ansvarligt design for os og kombineret med certificerede materialer, ordentlige arbejdsforhold og selvfølgelig så CO2 neutral transport som muligt, håber vi at I kan mærke, at vi gør os umage. 

Med denne kollektion vil vi indfange lyden af sommer. Fra forår til højsommer. Fra solen står op, til solen går ned. En kollektion skabt til at skabe sommerminder i I vil kunne huske altid.