Returnering og ombytning

Returnering

MarMar Copenhagen accepterer returneringer som er foretaget inden for 14 dage efter modtagelse af ordren. Når vi har fået besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Send venligst en mail til os vedr. dit ønske om returnering på shop@marmar.dk.

 

Forsendelsesomkostninger og evt. andre udgifter forbundet med returneringen skal betales af dig.

 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind i den originale emballage for at forhindre skader under transport. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Du er ansvarlig for at pakken kommer frem til vores lager og vi anbefaler derfor altid at returpakker sendes med track og trace, så du hele tiden kan følge pakken.

Hvis ikke varerne modtages ubrugt, i original stand og emballage, vil vi lave et fradrag i refunderingen svarende til varernes fald i værdi.

Retur adresse:

Link Logistics

Vallensbækvej 51-53

2605 Brøndby

Danmark

Att. MarMar Copenhagen, webshop retur


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse, som er MarMar Copenhagens lager.


Vi modtager ikke pakker, der sendes til pakkeshops, drop-off’s eller collection points. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO.

 

Sådan returnerer du dine varer

Download din returseddel HER

  • Send dine returvarer til os senest 14 dage efter du har givet besked om, at du ønsker at fortryde købet.
  • Udskriv og udfyld retursedlen og send den sammen med de varer, du ønsker at returnere. Husk at skrive dit fulde navn og ordrenummer.
  • Pak dine varer forsvarligt ind. Skader påført under transport er dit ansvar. Hvis ikke varerne modtages i original stand og emballage, kan vi lave et fradrag i refusionen svarende til varernes fald i værdi.
  • Ved forsendelsen skal du huske at vælge erhvervslevering (ikke pakkeshop).
    Vi anbefaler at du vælger en forsendelsesform, hvor du modtager et track og trace-nummer. Husk altid at gemme din forsendelseskvittering. Bortkommende returpakker er ikke MarMar Copenhagens ansvar.
  • Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af MarMar Copenhagen.

 

 

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare, til en anden størrelse, farve eller style, bedes du lægge en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager.

 

 

Refundering

Så snart vi har modtaget din returpakke, vil vi refundere dit købsbeløb. Bemærk venligst, at en fuld tilbagebetaling ikke kan gives, hvis varen er værdiforringet, her fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Beløbet vil blive tilbagebetalt til det kreditkort som blev brugt til at foretage købet med. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 10 hverdage før refusionen, vises på din konto.