Spring til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 599 KR. | FRAGTPRISER FRA 29 KR.

Halloween udklædning du kan lave selv

Blomsterudklædning med enkle sommerfugle uden brug af symaskine

halloween kostume

For at lave den her nemme hjemmelavede udklædning til Halloween, så start med at se om I har noget stof I kan bruge til sommerfuglevinger i skufferne, det kan være en gammel dug, dynebetræk eller noget tøj I ikke bruger længere, ellers smut forbi en genbrugsbutik og gør et fund.

halloween

Vi fandt to runde mellemlægsservietter med broderi som inspirerede til de første vinger, men alt kan bruges. Tegn en dråbeform på papir og klip 2 stykker stof derefter. For at stive vingerne af valgte vi at stryge vlieseline bag på alle stofstykkerne. 

Lav et enkelt fold på hver af de fire vinger og sy dem sammen med et par enkelte sting to og to. Sy dem derefter sammen alle 4. 

Som krop, klippes et lille firkantet stykke stof og rullede en stofrest ind i som fyld. Ri kroppen sammen på bagsiden og sy to piberensere fast. Til slut syes kroppen fast i midten af vingerne og sommerfuglen er nu klar til at blive syet fast på en hue. 

Du kan også bruge lim, hvis du helt vil udgå at sy.

Huen bruges som blomsterknop, og tylskørt og halsedisse er blomsterblade. 

Nu har du lavet dit helt eget Halloween kostume.

 

HAPPY HALLOWEEN!

PS. Hvis du vil have en endnu lettere løsning, er Leopard print fra top til tå en dejlig blød løsning, som I også kan få glæde af efter Halloween. Hale og øre kan tilsættes.

PPS. Vil du have noget der er endnu lettere? Et lagen, en saks og et par solbriller.