Ansvarlighed

”Gør dig umage og gør en forskel” Det er MarMar Copenhagens grundlægger og designer, Marlene Holmboes mantra og filosofien bag det børnetøjsmærke, hun har skabt. Tøj der giver mening og som er langtidsholdbart, i både design, produktion og i brug. Et mantra som kræver høj standard i alle led og et mantra alle hos MarMar arbejder på at leve op til; hver eneste dag og i hvert eneste produkt.”

At skabe noget der holder, betyder at tænke hele processen grundigt igennem, ned i mindste detalje. Forskellen ligger altid i detaljen og jeg er optaget af at sikre mig, at alle detaljerne, skaber en bedre helhed.

Et eksempel er vores Essentials-program, som består af tidsløse basisprodukter, bl.a. vores Modal serie. Jeg vil have basis varer i den bedste kvalitet, tilgængelig for alle forældre, når de har brug for dem, ikke når moden dikterer det. Og til en pris der giver alle børn mulighed for at være klædt i noget der er behageligt og blødt, og som holder og fortsat vil være deres yndlingstøj, som de bliver ældre.

Tilbage i 2008, da jeg startede MarMar Copenhagen, var det også med fokus på at sænke forbruget og undgå overproduktion, som nu er et mål for hele modeindustrien, heldigvis.   

”Fra det øjeblik jeg begyndte at drømme om at skabe MarMar, var mit mål at skabe noget langtidsholdbart, de allerbedste produkter. Det skulle være meningsfyldt – både for jer der køber MarMar, men også for børnene og deres fremtid her på Moder Jord.”

Marlene Holmboe

 

Produktionen

Vi producerer primært i Europa. Naturligvis uden skadelige stoffer eller behandlinger – 70% af vores nuværende produktion er OEKO-TEX STANDARD 100® certificeret og vi arbejder hele tiden på at det tal bliver højere. Ligesom vores produktion bliver transporteret med omtanke og hensyn til miljøet. (Maj 2020).

Menneskerne bag er afgørende, fra bønderne, spinderne, væverne, strikkerne, folkene på farverierne og i print-husene, til dem der klipper og syer, og som alle arbejder hånd i hånd på at lave vores produkter. Samarbejder vi har haft i årevis, vi kender og respekterer hinanden og har samme mål og ønsker for fremtiden.

“Hos MarMar Copenhagen gør vi os umage”

Marlene Holmboe