Børnetøj

Her finder du børnetøj, der er stilfuldt designet med fokus på både komfort og holdbarhed. Tøj til børn skal være funktionelt og behageligt at have på i en aktiv hverdag, derfor har vi nøje udvalgt materialer og design, der passer til børns behov og legende natur.

Vores børnetøj er primært lavet af bløde og fleksible materialer, som giver børnene frihed til at bevæge sig og udforske verden omkring dem.

Vores kollektioner er sammensat med fokus på ansvarlige materialer, og en stor del af vores styles er certificeret i henhold til Standard 100 by OEKO-TEX®. Vores velkendte Essentials kollektion består af uundværlige basisprodukter, der altid er tilgængelige, så det er nemt at supplere sæsonkollektionerne med basisprodukter og hermed skabe smukke og alsidige outfits året rundt.

MarMar Copenhagens børnetøj kommer i størrelser fra 2 år til 12 år til både piger og drenge. Hos os er det nemt at shoppe til både piger og drenge, da vi har et bredt udvalg af moderne og praktisk børnetøj, der passer til enhver smag og stil.

 
Shop til
Pige Dreng

Tivoli Dots

Tivoli Dots

Håndtegnet print

Tivoli Dots er et af denne sæsons fine nye håndtegnede prints. Printet er trykt på blød jersey, som gør det til et oplagte valg til dage fyldt med sjov og leg.

Shop

Forårsovertøj

Forårsovertøj