Fragt & levering

MarMar Copenhagen tilbyder fragtpriser fra 29,- DKK.

Ordrer afsendes normalt fra vores lager inden for 1-2 arbejdsdage og leveringstiden fra pakken er afsendt er typisk 1-2 dage. Der kan dog forekomme længere leveringstid i udsalgsperioder. MarMar Copenhagen kan ikke drages til ansvar for forsinkelse under levering. Ansvaret ligger hos transportøren.

Kunder, der betaler med kreditkort, bliver underlagt en validering, og MarMar Copenhagen forbeholder sig retten til at udsætte leveringen af en ordre, hvis vi mener, at der er brug for yderligere sikkerhedskontrol. 

Alle danske ordrer afsendes med DAO, Bring, PostNord, Burd* eller Instabox fra vores lager i Danmark. Du vil modtage en e-mail med forsendelsesoplysninger, når din pakke er på vej.

*Burd same-day aftenlevering: Bestil inden kl. 8 (hverdage, mandag – fredag) og få leveret om aftenen mellem 18 – 22. Bemærk at Burd same-day aftenlevering kun er muligt i udvalgte byer.

 

Levering til pakkeshop

Hvis din ordre er leveret til en pakkeshop, skal du huske at afhente den, inden den sendes retur. Omkostninger forbundet med returforsendelse betales af dig og dækkes ikke af MarMar Copenhagen.

I travle perioder, kan der opstå situationer, hvor fragtselskabet er nødsaget til at levere til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

 

Ændring eller annullering af ordrer før afsendelse

Det er desværre kun muligt at foretage ændringer eller annullere din ordre, hvis den endnu ikke er pakket og afsendt fra vores lager. Hvis du ønsker at fortage ændringer i din ordre eller annullere denne, skal du venligst kontakte os hurtigst muligt pr. e-mail eller telefon: 

Mandag til fredag fra 8-15
Tlf. (+45) 3163 3536
Mail shop@marmar.dk