Returnering & ombytning

Returnering

MarMar Copenhagen accepterer returneringer inden for 30 dage efter modtagelse af ordren.  Når vi har fået besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Send venligst en mail til os vedr. dit ønske om returnering på shop@marmar.dk.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Skader påført under transporten er dit ansvar. Hvis ikke varerne modtages i original stand og emballage, kan vi lave et fradrag i refunderingen svarende til varernes fald i værdi. Sørg for at varen ligger i den korrekte polybag (Sticker på pose stemmer overens med sticker på varens hangtag).

Husk altid at gemme din forsendelseskvittering. Bortkommende returpakker er ikke MarMar Copenhagens ansvar.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordre. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 500 kr.

 

Du har følgende returneringsmuligheder:

  1. Du står selv for porto og valg af transportør
  2. Du benytter vores returportal og returlabel

 

Returneringsmulighed nr. 1:

Omkostninger i forbindelse med returneringen afholdes af dig, og du vælger transportøren. Du bedes printe og udfylde vores returseddel HER, som skal vedlægges returpakken.

 

Din returpakke sendes til vores lager:

Pakkecenter Nord
Østre Fælledvej 8
9400 Nørresundby
Danmark
Att. MarMar Copenhagen, webshop retur

 

Vi tager kun imod pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse og derfor skal du vælge erhvervslevering. Pakker sendt til pakkeshops, drop-off’s eller collection points modtages ikke. Vi anbefaler at sende retur med track and trace.

 

Returneringsmulighed nr. 2:

Du køber en returlabel via vores returportal HER. Prisen for en returlabel er 36 kr. Efter oprettelse af returneringen i vores portal, vil du modtage en mail med den returlabel/kode, der skal påsættes pakken.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Skader påført under transporten er dit ansvar. Hvis ikke varerne modtages i original stand og emballage, kan vi lave et fradrag i refunderingen svarende til varernes fald i værdi.

I returpakken skal du vedlægge en udfyldt returseddel - download den HER.

Husk altid at gemme din forsendelseskvittering. Bortkommende returpakker er ikke MarMar Copenhagens ansvar.

 

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare, til en anden størrelse eller farve, bedes du lægge en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, skal sendes retur til vores lager. Ovenfor kan du læse om de forskellige returneringsmuligheder.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Refundering

Når vi har modtaget din returpakke, vil den blive behandlet hurtigst muligt. Returbeløbet vil blive refunderet til samme kreditkort som anvendt ved købet.

Bemærk venligst, at en fuld tilbagebetaling ikke kan gives, hvis varerne er værdiforringet, her fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Reklamation

Hvis du har modtaget en vare, der er beskadiget (defekt syning, revet, plet, hul eller lignende), bedes du indsende en reklamationssag HER.

Hvis varen er købt hos en forhandler skal reklamationen behandles af forhandleren.