Om MarMar Copenhagen

Sofistikeret, klassisk luksus lavet til at holde

MarMar Copenhagen, etableret i 2008, er et dansk børnetøjsmærke til drenge og piger, fra nyfødt til 12 år. MarMar Copenhagen er sofistikeret, klassisk luksus, med cool detaljer og med det lille twist, der gør tøjet til noget helt særligt. Altid i de bedste kvaliteter og med fokus på funktionalitet og holdbarhed.

MarMar Copenhagen er grundlagt og designet af Marlene Holmboe, mor til en søn, tvillingepiger og nu også hunde-mor.

MarMar Copenhagen designer to hoved-kollektioner om året, forår/sommer og efterår/vinter. Suppleret af fire mindre kollektioner om året: High Summer, to overtøjskollektion og den festlige CC-kollektion.

”Da jeg startede MarMar Copenhagen, var det fordi jeg ville lave tøj der gav mening og som ville være langtidsholdbart, både i design, produktion og i brug. Det kræver den højeste standard i alle led, fokus på detaljen og at vi gør os umage. Produceret primært i Europa, uden skadelige stoffer eller behandlinger – 70% af vores nuværende produktion er OEKO-TEX STANDARD 100® certificeret og vi arbejder hele tiden på at det tal bliver højere. Ligesom vores produktion bliver transporteret med omtanke og hensyn til miljøet.

 

Også til mødre

Vi tilbyder også mindre kollektioner til kvinder, i samme høje kvalitet og æstetik som børnekollektionerne er kendt og elskede for. Kollektionerne er sammensat af vores yndlingsprodukter med fokus på godt håndværk og klassisk design, som kan holder på tværs af sæsoner.
By MarMar Copenhagen er en hyldest til kvindelighed

 

Yndlingstøj

Mange af vores basis produkter findes også i Essentials kollektionen. Favoritter i fantastisk kvalitet og i klassiske farver, der passer på tværs af sæsoner. Det vil sige at det er styles der ikke følge en særlig sæson, men altid er tilgængelige. Vores Essentials-program gør det muligt for butikkerne at bestille løbende, du kan altid finde din yndlingsbasis og vi producerer det der er brug for og undgår overproduktion.

”Et af mine mål for MarMar Copenhagen er at være forældres foretrukne basis mærke og gerne det første børn får på, når de kommer til verden.”

Marlene Holmboe

I vores Essentials-kollektion finder du, blandt andet, vores klassiske Modal rib, en blanding af bomuld og TENCEL™ Modal - de bedste basisprodukter til både babyer og børn. Siden 2008 har Modal været fundamentet i en hver kollektion, både i de 7 klassiske farver og i sæsonens farver. Naturligvis OEKO-TEX STANDARD 100® certificeret.

 

Den komplette garderobe

Alle MarMar Copenhagen kollektioner indeholder alt til et barns komplette garderobe, med alt til både hverdag og fest.