Termotøj Detaljer

MarMar Copenhagens termotøj er vindtæt, vandafvisende og åndbart, fremstillet i et slidstærkt polyester materiale. Det gør det ideelt til overgangsovertøj og vil holde dit barn både tør og varm.

Alt termo er behandlet med BIONIC-FINISH® ECO imprægnerings spray, som gør det vandafvisende uden brug af skadelige kemikalier. Det er Oeko-tex® Standard 100 certificeret, hvilket er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af vores tøj.

Alt vores termo er antistatisk og har elegante refleksbånd.

 

Dansk design

MarMar Copenhagens termo overtøj er kendetegnet ved ren æstetik og høj funktionalitet, som vil gøre det til ethvert barns foretrukne overgangsovertøj.

Tekniske kvaliteter der gør tøjet perfekt til kølige dage med omskifteligt vejr. Du vil føle dig godt tilpas både i blæsevejr, byger og du kan også lege ude i fugtigt vejr.

Lynlåse i bedste kvalitet fra YKK. 

Blød og behagelig rib i halsen og ved håndleddene.

 

Antistatisk

Vi giver vores termotøj en antistatisk behandling, som forhindrer at der opbygges statisk elektricitet når du tager overtøjet af eller på.

 

Vandafvisende overflade uden skadelige kemikalier

Vi imprægnerer med BIONIC-FINISH® ECO, som gør det vand- og smudsafvisende uden brug af skadelige fluorstoffer. Imprægneringen er sprayet på yderstoffet og gør det vand- og smudsafvisende.

Vi anbefaler kun at vaske overtøjet hvis det er nødvendigt. Let smuds kan fjernes med en fugtig klud. På den måde bevares imprægneringen bedst.

 

Sikkerhed

Alt vores termotøj har reflekser kantebånd, så du bliver set på afstand. Båndene er farvede, så de matcher farven på tøjet, det gør dem diskrete og understreger enkeltheden og elegancen i overtøjet.

Vi har også tilføjet et navne label indvendigt, så tøjet ikke bliver væk.

 

Ingen skadelige kemikalier

Alt vores termo er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet.

 

Pleje guide

Vores termotøj er imprægneret med BIONIC-FINISH® ECO, en fluorfri vandafvisende behandling. For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud, hvorved imprægneringen bevares i længere tid.

Afhængig af hvor meget tøjet bruges, anbefales det at behandle med en imprægneringsspray, for derved at bibeholde stoffets vandafvisende overflade og forlænge tøjets levetid.