Mest stillede spørgsmål

ORDRE

Vi har desværre ikke mulighed for at tilføje nye styles til din ordre, når først den er lagt. Ønsker du i stedet at annullere ordren, for at lægge en ny ordre, skal du kontakte os hurtigst muligt på mail shop@marmar.dk eller telefon (+45) 3163 3536. Vi kan kun annullere ordrer, der endnu ikke er blevet behandlet på vores lager.  

Det er desværre hverken muligt at ændre farve eller størrelse på en style, når først din ordre er lagt. Ønsker du i stedet din ordre annulleret, for at lægge en ny, skal du kontakte os så hurtigt som muligt på mail shop@marmar.dk eller telefon (+45) 3163 3536. Vi kan kun annullere ordrer, der endnu ikke er blevet behandlet.  

Hvis du har fortrudt din bestilling og ønsker din ordre annulleret, skal du skrive til os på shop@marmar.dk eller ringe på telefon (+45) 3163 3536, hurtigst muligt. Vi har kun mulighed for at annullere din ordre, hvis den endnu ikke er behandlet på vores lager.  

Din rabatkode kan indtastes i check out, og du vil med det samme kunne se rabatten fratrukket de gældende produkter i din kurv.  

Efter du har afsluttet dit køb, vil du modtage en mail med din ordrebekræftelse. Modtager du ikke en bekræftelse på din bestilling, kan det skyldes en af nedenstående grunde: 

din ordre er ikke blevet bekræftet endnu 

din ordrebekræftelse er havnet i dit spamfilter 

din mailadresse er forkert 

Kontakt os på mail shop@marmar.dk eller telefon (+45) 3163 3536 og vi sørger for at gensende din ordrebekræftelse.  

Hvis du opdager fejl i din leveringsadresse, telefon nummer, mail eller andre kundeoplysninger på din ordre, skal du hurtigst muligt kontakte os enten ved at skrive en mail til shop@marmar.dk eller ringe på (+45) 3163 3536, så vi kan hjælpe med at få oplysningerne rettet. Er din ordre sendt fra vores lager, har vi desværre ikke mulighed for at lave ændringer til leveringsadressen.  

Ordrer afsendes normalt fra vores lager indenfor 1-3 arbejdsdage. I udsalgsperioder kan der dog forekomme længere behandlingstid. Når din ordre er pakket og klar til at blive sendt, vil du modtage en leveringsbekræftelse med et tracking link.  

Jvf. gældende lovgivning så trækker vi først dine penge, når ordren er lagt til afsendelse.  

Desværre tilbyder vi ikke gaveindpakning eller påsætning af byttemærker på produkter, som er købt på vores webshop. Vi håber dog, at vi i fremtiden kan tilbyde en gaveservice til vores kunder.

FRAGT & LEVERING

Leveringstiden fra du har lagt din bestilling til du modtager den er typisk ca. 3-5 dage (gælder i Danmark).  

MarMar Copenhagen tilbyder fri fragt på ordre over 600,- DKK med levering i Danmark. Ordrer under 600,- DKK sendes med fragtpriser fra 39,- DKK. Fragtpriser og leveringsudbyder oplyses når du går til check out.  

Vi tilbyder fri fragt på ordrer over 600,- DKK med levering i Danmark til din nærmeste pakkeshop. Ordrer under 600,- DKK sendes med fragtpriser fra 39,- DKK i Danmark.   

I tilfælde af at den valgte pakkeshop/pakkeboks er fyldt, vil den nærmest ledige pakkeshop/pakkeboks blive brugt som afhentningssted.  

Hvis din pakke er blevet sendt retur til os, kan det skyldes en af nedenstående grunde: 

Der var ingen hjemme til at tage imod pakken på leveringsadressen 

Pakken blev ikke afhentet fra pakkeshop/pakkeboks indenfor et givet tidsrum 

Leveringsadressen var ikke korrekt eller der manglede nødvendige oplysninger 

Modtager vi din pakke retur på vores lager, vil det enten være muligt at få pakken gensendt eller vi kan refundere dig beløbet, indenfor 14 dage fra vi har modtaget pakken.  

Oplever du problemer med levering af din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os, enten på mail shop@marmar.dk eller telefon (+45) 3163 3536.   

BETALING & SIKKERHED

Vi accepterer følgende betalingskort: Visa, American Express, UnionPay, MasterCard og Maestro. Derudover kan du betale med Shop Pay, Apple Pay, Google Pay samt MobilePay.  

Når du vælger at betale med betalingskort, bliver der automatisk lavet en reservation af købsbeløbet. Dette sker for at sikre, at der er dækning for det køb, du har foretaget. Når ordren bliver afsendt, trækkes købsbeløbet og reservationen bliver dermed fjernet.  

Jvf. gældende lovgivning så trækker vi først dine penge, når ordren er lagt til afsendelse.  

RETUR & OMBYTNING

Har du fortrudt dit køb, er du velkommen til at sende det retur til os. Vi accepterer returneringer som er foretaget inden for 30 dage efter modtagelse af ordren. Når vi har fået besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Send venligst en mail til os vedr. dit ønske om returnering på shop@marmar.dk. Læs mere om vores returneringsregler her.   

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller style, bedes du lægge en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, skal sende retur til vores lager.  

Hvis din returseddel er blevet væk, kan du altid downloade en ny HER.   

Du kan finde dit ordrenummer i den bekræftelsesmail du har modtaget efter din bestilling. Ordrenummeret kan fx hedde 0101DK.  

Når din returpakke er registreret hos os, vil du modtage en e-mail vedr. refunderingen. Alle tilbagebetalinger vil ske senest 5 hverdage efter returpakkens ankomst til vores lager, hvorefter pengene bør kunne ses på din konto indenfor få dage. Har du betalt med MasterCard, kan der dog gå op til 30 dage før pengene er synlige på kontoen. Betaling med MobilePay bliver tilbageført til det betalingskort, der er tilknytte din MobilePay konto.   

REKLAMATIONER

Vi beklager selvfølgelig mange gange, hvis du har modtaget en forkert vare eller et ødelagt produkt, og sidder klar til at hjælpe på shop@marmar.dk. Medsend gerne dit ordrenummer og et billede.  

Hvis du modtager din ordre og der mangler et produkt ift. din oprindelige bestilling, skal vi bede dig om at undersøge følgende: 

Stylen står på følgesedlen (delivery note)… 

hvis produktet fremgår af følgesedlen, er vores lager kommet til at lave en pakkefejl, og vi skal derfor bede dig om at kontakte os på shop@marmar.dk 

  

Stylen står ikke på følgesedlen (delivery note)… 

hvis produktet ikke er på følgesedlen, betyder det desværre, at der har været en fejl med vores lagerbeholdning, og at vi ikke har kunne levere hele din ordre. Vi informer altid herom pr. mail inden en ordre med mangel afsendes, dog kan mailen havne i dit spamfilter. I tilfælde hvor en style på din ordre har været udsolgt, trækker vi kun et beløb svarende til de leverede varer.  

Vi bestræber os altid på at lave produkter af højeste kvalitet, og er derfor kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores produkter. Er dit produkt købt i en butik eller online hos en af vores forhandlere, bedes du kontakte købsstedet som vil hjælpe med en løsning på problemet.

 

Hvis dit produkt er købt på vores hjemmeside, kan du indgive din reklamation her, og vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.  

 

Har du nogle spørgsmål ift. din reklamation, er du velkommen til at skrive på shop@marmar.dk  

PRODUKTER

Ja, vi vil altid gerne hjælpe med at guide ift. valg af den rigtige størrelse. Send os en mail på shop@marmar.dk og oplys, hvilken style og mål du ønsker at kende.  

Vi anbefaler altid, at størrelsen vælges ud fra barnets højde. Alderen er vejledende da børn vokser forskelligt. Vores størrelsesguide findes ud for hvert produkt på webshoppen, og kan

hjælpe dig med at beslutte, hvilken størrelse du skal vælge. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail shop@marmar.dk eller telefon (+45) 3163 3536, og vi vil guide ift. valg af størrelse, så godt vi kan.