Spring til indhold

FRAGTPRISER FRA 29 KR.

Alle vores børn

Alle vores børn

Røde Kors har samlet hele 12.235.348 kroner ind til udsatte børnefamilier i Danmark til "Alle Vores Børn"-indsamlingen i samarbejde med DBU, Fodboldfonden og TV2 📺❤️ Indsamlingen blev vist på TV2 lørdag d. 15. april 2023.

Hos MarMar Copenhagen er vi optaget af at alle børn skal have det godt og donerede 10.000 kr. til indsamlingen og udsatte børns trivsel i hverdagen og i fremtiden 🙌

 

I dette øjeblik er der familier, der med nød og næppe har fået hverdagen til at hænge økonomisk sammen indtil nu, som simpelthen ikke længere kan følge med. Og der er børn, der på trods af at de bare er børn, har alt for mange bekymringer om deres liv og den situation, de står i. Børn, der føler sig ensomme og alene, fordi de ikke har samme adgang til de fællesskaber, vi andre deler. Børn, der er flove over ikke at have samme muligheder som alle de andre og derfor ikke tør tale højt om de mange ting, de må undvære.

For når klassekammeraterne spiller fodbold eller går til dans efter skole, kan børnene ofte ikke være med. Det er nemlig dyrt at gå til noget. Og når de andre inviterer til fødselsdagsfest for klassen, kan udsatte børn ikke gøre det samme, for det har deres familie hverken overskud eller råd til. Igen og igen står børn i Danmark udenfor. De kan sjældent deltage i snakken, når de andre fortæller om de gode ferieoplevelser eller udflugter, de har haft, for de har ikke været nogen steder. Og de afsavn, børnene lider nu, risikerer at trække spor langt ind i deres voksenliv.


For de penge kan Røde Kors helt konkret give hjælp til 7.567 danske børn i udsatte positioner. For eksempel ved at give økonomisk tilskud til sportskontingenter, gøre det muligt for børnene at kunne fejre fødselsdag og konfirmation eller invitere dem med på vores ferielejr 🙌

 

#allevoresbørn #rødekors #bekind