Spring til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 600 KR

Alt det bedste til din efterårsbaby

Venter du en lille efterårsbaby? Vi har sammensat en liste over de mest essentielle babyprodukter, der vil gøre jeres første efterår endnu mere magisk. 

Efterårsbaby

Særligt til nyfødte:

Hos MarMar Copenhagen har de allermindste en særlig plads i vores hjerter. Derfor har vi skabt en kollektion specielt til nyfødte, der opfylder alle jeres behov i den første tid. Tøjet er lavet af bløde og fleksible materialer, og vi lægger altid vægt på kvalitet og funktion. Kollektionen er naturligvis OEKO-TEX® certificeret og testet for skadelig kemi.

Bodyer, bluser og heldragter er designet med praktiske slå-om lukninger, der gør det nemt at klæde din baby på og af uden besvær. Hvis du er vild med Modal, kan din baby nyde blødt Modal-tøj med søde håndtegnede prints og i klassiske neutrale farver.

Prøv også vores Newborn Box, som indeholder de bedste essentials til din baby. Boksen er perfekt som barselsgave til nybagte forældre.

Se vores Newborn CollectionMerinould til baby:
 

Særligt en ting er uundværlig, når du forbereder den lille ny til efteråret: merinould. Dette naturlige, åndbare og temperaturregulerende materiale holder din baby lun og veltilpas, uden at overophede. Ulden er antibakteriel og har en fantastisk evne til at absorbere fugt, så tøjet holder sig blødt og tørt hele dagen.

Så hvis du drømmer om blødt, let, lunt og strækbart tøj til den lille, er merinould det perfekte valg. Vores merinould er produceret i Europa med omtanke for miljø og dyrevelfærd.

Shop merinould

Merinould til babyUd i det blå:

Når du skal på tur med din efterårsbaby, er det vigtigt at have det nødvendige udstyr med. En rummelig pusletaske med praktisk ruminddeling gør skifte- og spisetider lette. Husk også at medbringe en stak bløde stofbleer. Vores stofbleer er lavet af letvævet økologisk bomuld.

Hold din baby dejlig varm under køreturen eller i barnevognen med bløde dragter i fleece og vatteret bomuld. Og når temperaturen falder, giver flyverdragter med dunfyld den bedste beskyttelse.

Shop alt til turen
 

Køredragter til babyBabys første værelse:

Skab en tryg og hyggelig base til din baby med det helt rette interiør. Til puttetid har vi blødt babysengetøj og søde musik-uroer, der skaber en beroligende atmosfære. Til pusletid finder du praktiske puslepuder samt bløde opbevaringsbokse og fine wet wipe covers, der gør det nemt at holde orden på puslebordet.

Prøv også vores babypakker, som inkluderer alt hvad I har brug for til børneværelset og puslebordet. Spar op til 25% og skab det fineste pusle- og soveunivers.

Hele Home kollektionen er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. 

Indret babys første værelse

Indret babys første værelse