Årlig Charity Tee | Læs mere om den her
Hvad er Charity Tee?
Hvert år laver MarMar Copenhagen en ”Charity Tee”, som er en velgørenheds t-shirt, som skal være med til at hjælpe vores planet tilbage i god form. T-shirten produceres i økologisk bomuld, printes og syes i Ukraine og kommer både til baby, børn og voksne.
Sammen hjælper vi
Over hele jorden findes store og små der har brug for hjælp og støtte. Nogle af dem er de små bevingede væsner, der flyver fra blomst til blomst og skaber liv og vækst for os alle, nemlig bierne.
Gennem salget af denne sæsons Charity Tee, samler vi ind til at passe på vores fælles jord, ved at passe på bierne. Derfor vil det samlede salg af denne sæsons t-shirt "buzz buzz humlebier need a helping wing" blive doneret til Bee´s for development, en international organisation der arbejder for at bekæmpe fattigdom, gavne biodiversiteten og for at gøre livet bedre med bier.
Du gør en forskel
Det totale salg, altså hele omsætningen går ubeskåret til organisationen.
Sælger vi én baby t-shirt sender vi alle 229 kr. til organisationen, sælger vi 1000 bliver beløbet vi sender 229.000 kr.
Alle de t-shirts som vores forhandlere sælger tæller selvfølgelig med, det totale salg hos dem går også til bierne.
Vil du hjælpe os med at give humlebierne en hjælpende vinge?
Shop Charity Tee
Et børnevenligt råd til at hjælpe bierne
Pust til mælkebøtter, når de er hvide, det er faktisk rigtig godt for bierne og noget de fleste børn elsker at gøre! Vi har tippet fra Per Kryger og han ved det, fordi han er forsker i sygdomsbekæmpelse hos bier ved Aarhus Universitet.
Hvad går pengene til?
Vi skal passe på alle bierne, for vi har brug for hinanden. Vi spurgte vores nye venner hos Bee´s for development om hvor pengene ville gøre mest gavn og de fortalte os om deres projekt i Uganda for at passe på honingbierne og sikre deres overlevelse.
Bee´s for development, Cisu og Danmarks Biavlerforening igangsatte sidste år et biavlsprojekt i Uganda. Flere steder tænker man kortsigtet og slår bierne ihjel for at få honningen. Det påvirker afgrødernes vækst og underminere levegrundlaget. Gennem projektet lærer de alle fattigste og udsatte bl.a hvordan de kan bedøve bierne i stedet for at slå dem ihjel, så de hurtigere kan indsamle honning igen, ligesom de lære metoder til lave bistader ud af materialer der er tilgængelige og i nogle tilfælde mobile, så de kan flytte bierne med sig. Projektet uddanner dem også i fremstilling af biavlsprodukter, fx ud af bivoks. Nogle steder har honning samme værdi som en ko, så bæredygtig biavl kan gøre en kæmpe forskel for deres liv og kan hjælpe med bekæmpe fattigdom og samtidig gavne biodiversiteten