Spring til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 599 KR. | FRAGTPRISER FRA 29 KR.

Glædelig International Børnedag

Børnenes Kampdag er UNICEF’s årlige dag, hvor vi fejrer Børnenes Dag. Den 20. november er dagen, hvor der sættes ekstra fokus på de rettigheder, som alle verdens børn har. Jeg synes vi skal passe godt på alle verdens børn, i dag og alle dage!

Mine tvillinger

Vi havde selv brug for babytøj i ekstra små størrelse for 17 år siden i dag, d. 20. november, for da kom vores tvillingepiger til verden, 5 uger før termin.

Vi vidste godt at de nok ville komme før termin – jeg håbede det faktisk også, det var tungt at bære de to mod enden! Alt anderledes end min første graviditet 3½ år tidligere. Jeg havde aldrig tænkt at jeg ville få tvillinger, der er ikke nogen tvillinger i min familie.

Som andengangsfødende følte jeg, jeg vidste det meste og var helt klart afslappet omkring at tage til jordemoderen alene… indtil hun fandt det andet hjerteslag. Det var vildt at ringe til min mand og fortælle ham at vi skulle have tvillinger… ha ha vores liv slog virkelig en kolbøtte den dag og selvfølgelig endnu mere da så pigerne kom.
 

Mine piger havde brug for babytøj i str. 44

Pigerne var så fine og så små, særligt sammenlignet med vores søn som var 57 cm og 3950 gr., han sprang alle størrelser før 62 over. De første tre dage klarede pigerne og jeg os så fint – jeg følte mig som en superhelt! Men så begyndte de at tabe sig og var nødt til at få sonde. En af vores piger kom under 2 kg. Superhelte-følelsen forsvandt fuldstændigt og bekymring tog over - det var nogle virkelig lange dage… Heldigvis vendte det og efter 10 dage var pigerne klar til at tage hjem. De efterfølgende uger er ret tågede i min hukommelse, det hele handlende om mad, søvn og prøve, at finde hoved og hale i det hele.
 

Vores Newborn tøj starter i str. 44

 

MarMar donerer igen babytøj fra str. 44 til landets Neonatalafdelinger.

Tøj til for tidligt fødte

Alt var super oversized på mine piger, der var ikke et særligt stort udvalg af tøj til så små babyer og slet ikke dengang. Det var oplagt at lave lækkert MarMar Copenhagen tøj i helt små størrelser. Så vi tog vores populære Modal kvalitet, i økologisk GOTS certificeret bomuld og Lenzing Tencel, strikkede den glat og lavede et udvalg af klassiske, anvendelige styles fra str. 44. 

Over de sidste år har MarMar Copenhagen doneret tøj til præmature rundt omkring på de danske neonatalafdelinger og det er en kæmpe glæde for mig at vide, at vi giver en hjælpende hånd til nogen, som har brug på det. Vi fejrer Børnenes dag ved igen at donere til fire neonatalafdelinger i Danmark.

 

Velkommen til verden til alle de nye babyer og glædelig Børnenes Dag til alle!

Mange kærlige hilsner, Marlene