Spring til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 600 KR

Pakning af hospitalstaske - Gode tips fra os

 

Når I forbereder jer til ankomsten af jeres lille ny, er der mange ting at overveje. Et godt råd er at sørge for at have en pakket hospitalstaske klar til den store dag.

I dette indlæg vil vi dele nogle tips til at gøre pakningen af jeres hospitalstaske mere enkel og organiseret. Her er vores forslag til at gøre pakningen af hospitalstasken mere enkel og de essentielle ting, som vi ville tage med:  

PusletaskeVores pusletaske er perfekt som hospitalstaske.

Den er både let og rummelig, hvilket gør den perfekt til dine behov. Den smarte ruminddeling gør det nemt at organisere alt dit babyudstyr. Du finder separate rum til bleer, vådservietter, skiftetøj og senere snacks og legesager.

Der medfølger et matchende vatteret pusleunderlag i en smudsafvisende kvalitet, og alt er selvfølgelig OEKO-TEX® certificeret.

Køredragt til hjemturen: Vælg en blød og varm køredragt, så er din baby godt beskyttet mod vejrets luner, når I forlader hospitalet.

Babytæppe/svøb: Et blødt og behageligt tæppe eller svøb er perfekt til at holde din baby varm og tryg.

Babydyne: Det er en god idé med en let og åndbar babydyne, der passer til årstiden og som sikre den rigtig temperatur og føles behagelig for din baby.

2-3 sæt tøj: Vi anbefaler at du pakker nogle ekstra sæt tøj til din baby – nogen dage bruger babyer overraskende meget tøj. Vælg bløde og fleksible kvaliteter, der ikke generer den sarte babyhud. Se vores Newborn Collection, der starter fra str. 44. Bodyer, bluser og heldragter er designet med slå-om lukninger, så tøjet er lige så let at få af som på.

Stofbleer: Stofbleer er uundværlige til at holde din baby ren og tør. Medbring et par ekstra til skiftning undervejs.

Futter: Til at beskytte de små fødder. Se vores udvalg af bløde futter, der holder dem varme.

Hue til nyfødt: En lille hue som kan holde din babys hoved varmt og beskyttet mod kulde og træk.

Toilettaske: Vores matchede toilettasker er både rummelige og praktiske og giver dig plads til opbevaring af bleer, salver og meget mere.

 

Tag endelig hensyn til årstiden, når du pakker din hospitalstaske. Sommer og vinterbørn kan have brug for forskellige ting. Hvis du venter dit barn i vintermånederne, anbefaler vi at pakke tasken med uld. Uld er blødt, varmt og temperaturregulerende, så din baby holdes varm uden at svede. Uldtøj, en varm køredragt til hjemturen, en vinterdyne samt hue og luffer er perfekt til det lille vinterbarn.

Selv om sommeren, kan uld stadig være et godt valg til dit nyfødte sommerbarn, for nyfødte kan ikke selv regulere deres kropstemperatur.  Derfor er det godt at beskytte de små fødder med sokker, uanset årstid.

 

Vi håber, at vores tips til at pakke hospitalstasken til din baby har været brugbare. Vores pusletaske er et ideelt valg som hospitalstaske. Den kombinerer design, funktionalitet og kvalitet, og vi er sikre på, at du vil have glæde af den på hospitalet og i tiden efter fødslen.

Vi ønsker dig en dejlig fødselsoplevelse og en fantastisk start på livet med jeres lille ny.

 Del din hospitalstaske med os på @marmarcopenhagen

 

Pakning af hospitalstaske
Pusletasker