Spring til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 600 KR

Knæk Cancer med MarMar Copenhagen

”Lægerne tror, jeg har kræft” sådan var ordene, som forsøgte at finde vej fra telefonen og ind i min bevidsthed. Desværre har jeg allerede prøvet det flere gange og jeg er ikke alene. 1 ud af tre bliver ramt af cancer og 2 ud af tre får cancer tæt ind på livet som pårørende. Det betyder at vi, stort set alle sammen, får cancer tæt ind på livet, på et eller andet tidspunkt. Fælles for alle er det en vanvittig oplevelse, som vender op og ned på livet.

Stemmen i telefonen var den ene gang min mor og den anden gang min søster, som begge har været gennem cancer forløb. Usikkerheden, frygten og alle de andre følelser er en fuldstændig lammende oplevelse. Minutter kan føles som dage, så selv den korteste ventetid bliver lang og både den syge og de pårørende kan føle sig magtesløse. 

"Heldigvis er både min mor og søster raske igen."

Heldigvis er både min mor og min søster raske igen og lykkeligvis går det sådan for mange. Den massive indsats på området sikrer hurtige diagnostisering, behandling og langt højere overlevelse. Den fortsatte indsats på området er vigtig, så vi bliver endnu bedre til at opdage, helbrede og sikre de bedst mulige forløb igennem sygdommen.
 
At knække cancer er en hjertesag for mig og derfor donerer MarMar Copenhagen igen i år 50.000 kr. til Knæk Cancer indsamlingen. Jeg sender håb og mine stærkeste, modigste tanker til jer, der har cancer tæt inde på livet.
 
"MarMar Copenhagen donerer igen i år 50.000 kr. til indsamlingen."