Spring til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 600 KR

MarMar Copenhagen x Red Barnet

Økologisk Charity Tee

Hvert år tager vores kreative team udfordringen op: at designe en særlig Charity Tee, som bidrager til at gøre en positiv forskel for planeten og vores børn. For hver solgte t-shirt støtter vi en hjælpeorganisation, der arbejder for en mere bæredygtig verden, som vores børn kan være stolte af at arve.

T-shirten laves i 100% økologisk bomuld og printes og syes i Ukraine. Den findes til både baby, barn og mor og har et smukt håndtegnet regnbuemotiv.
 

MarMar Copenhagen x Red Barnet

Sammen hjælper vi udsatte børn

Charity Tee er ikke blot et stykke tøj - det er en mulighed for at støtte en vigtig sag og hjælpe børn i nød.

Denne sæson støtter du Red Barnet og deres kamp for at beskytte børns rettigheder og give dem en tryg og god barndom. Verdens børn har mere end nogensinde brug for, at vi står sammen for at sikre deres tryghed ♡

Du gør en forskel

Når du køber en t-shirt, støtter du Red Barnets arbejde for de børn, der har brug for hjælp – både herhjemme og ude i verden.
For hver solgte t-shirt donerer vi 150 kr. til Red Barnet. 

Vil du gøre en forskel for udsatte børn?
Find din Charity Tee


MarMar Copenhagen x Red Barnet


Hvad går pengene til?

Red Barnet arbejder målrettet for at nå ud med den rette hjælp til så mange børn som muligt. De bekæmper vold, overgreb og mobning, og de opbygger trygge fællesskaber for børn og familier i udsatte positioner.

Red Barnet bekæmper fattigdom, sikrer skolegang og styrker skrøbelige staters modstandskraft mod krige og katastrofer. De er der for børn både før, under og efter en krise, og de arbejder politisk for de dårligst stillede børn.

Red Barnet står altid på børnenes side. For alle børn har ret til en tryg barndom, og alle børn har ret til at blive hørt.