Spring til indhold

FRAGTPRISER FRA 29 KR.

Ny kollektion SS24 - Postkort fra paradis

Det er endelig tid – den nye kollektion er her! Alle os hos MarMar er så glade for at dele kollektionen, Postkort fra paradis, og tankerne bag, med dig.

 

SS24

P.S.: hunden på frimærket er min hund Arthur, og tallet 16 er fordi MarMar med denne kollektion fejrer 16 år med langtidsholdbar børnemode – woop woop!

Da jeg lavede kollektionen, faldt jeg over nogle billeder af gamle postkort, og det satte en million ideer i gang hos mig: af alle de steder, man kunne sende en hilsen fra - en tanke til nogen man holder af. Naturligvis kunne det være fra en feriedestination, et sommerhus, stranden – men også fra hverdags steder, som en tur til dit yndlingsbageri, legeplads eller fra dit nye børneværelse. Listen er lang, og fælles for dem er at de alle er steder, hvor du kan bruge noget fra vores nye kollektion.  

Så kære ven, jeg glæder mig til, at du ser alt, hvad jeg har designet til dig. Det er klart, at jeg ikke har gjort det hele alene - mit team er som altid afgørende for at bringe det hele til live, men det ved du!

Jeg ved, at du elsker alt det økologiske, så der er meget af det! Og du holder af sjov og det originale, ligesom jeg, så se også efter de skæve detaljer.

SS24Høj kvalitet, det siger sig selv, når det er os, der laver den til dig Jeg har sørget for, at du har noget til enhver lejlighed og farverne, jamen jeg synes de er fantastiske.

Med Drop 1 deler jeg sæsonens første postkort med dig. Kollektionen bliver leveret i 4 drop – inklusive badetøj som kommer med Drop 2, så du kan være klar til eksotiske feriedestinationer eller sjov i din lokale svømmehal.

Der er også et drop dedikeret til forårets overtøj, med en fantastisk blanding af klassiske og nye styles og kvaliteter. Perfekt til dage med blødt solskin på vinterkinder, lejlighedsvise regnbyger og isnende vinde. Men mere om det i et senere postkort.

Vi har fotograferet kollektionen sammen med tre lige dele skønne og talentfulde kvinder, Natalia Horinkova i Portugal, Katya Sinkovskaya i Sverige og Sofie Helsted i Danmark – det giver mening, hvordan alt det kan give flotte postkort, ikk´?!

Uanset hvad, så vil det være koldt et stykke tid endnu her i Danmark og det er perfekt, for det betyder, at vejret inviterer til lag på lag og på den måde, kan du have alle dine nye favoritter på, på én gang 🤪

Jeg sender snart endnu et postkort!

Indtil da,

Kram fra mig

Marlene

 

PS alle hos MarMar Copenhagen sender en masse kærlige tanker.