Spring til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 599 KR. | FRAGTPRISER FRA 29 KR.

Klar til kolde dage?

Med vores overtøjskollektion kan du klæde dit barn på fra kølige efterårsdage til iskolde vinterdage - vores nye overtøjskollektion holder små og store varme gennem hele sæsonen.


Udover at vores overtøj er varmt, er det også vindtæt, vandtæt, slidstærkt og selvfølgelig STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret.

I vores vinterovertøjsgarderobe finder du vores velkendte Thermo. Termo er det perfekte efterårsovertøj, det holder én varm og tør i en let byge eller på en fugtig legeplads.

Termo

Vores termoovertøj findes i et væld af farver og fine prints, samt mange forskellige styles; termojakker, termobukser, termodragter og meget mere. Husk også de klassiske Thermo farver i vores Essentials kollektion.

Til de lune efterårsdage har vi lækker blød fleece og sød Teddy.

Vores PU regntøj er perfekt også i meget kraftig regn, med vandtætte sømme og med et vandsøjletryk på 8.000.

Som noget nyt introducerer vi regntøj med fleece foer. Med samme vandtætte sømme og høje vandsøjletryk på 8.000, som vores PU regntøj. Brug sættet eller bukserne alene med en sweater under på legepladsen eller turen i skoven, når det er køligt og alt er vådt.

Vores pufferovertøj findes både med dun og i en vegans udgave. Light Puffers og Vegan Puffers er lækkert, let og varmt efterårsovertøj. Light Puffer er med 90% fine dun og 10% fjer og Vegan Puffer med genanvendt Sugenro fyld, som er et vegansk alternativ.

På kolde dage er Puffers perfekte, med varmt fyld af 90% dun og 10% fjer og bløde, varme fleece detaljer. Favoritter til store og små – og også til kvinder.

Vores populære Technical Outerwear består af lækre varme vinterovertøjsstyles. Du finder bl.a. vinterjakker, overtræksbukser, flyverdragter, luffer og meget mere. Det er vinterovertøj til alle med et hav af funktionelle og praktiske detaljer, som bl.a. vandsøjletryk på 10.000 m2 og åndbarhed på 10.000 gr/m2/24.

Vinter overtøj

Det kan være svært at vælge den rigtige størrelse i vores vinter overtøj, og derfor har vi lavet en guide, som forhåbentlig gør det lidt nemmere, se guiden her.

Suppler dit barns overtøjs garderobe med blød kashmir og lækker Modal strik, klassisk Modal Rib, let merino eller åndbar VILOFT®, som er vores skånsomme alternativ til uld.

Oplev hele overtøjskollektionen på shoppen nu.