Light Puffer Detaljer

Light Puffers fra MarMar Copenhagen er varme, lette og IDLF Downpass certificerede. Med 90% dun og 10% fra gæs og ænder, hvilket gør at Light Puffers er overtøj, vi er rigtig stolte af, for jo flere dun, jo højere kvalitet!

Vores Light Puffers er åndbare og vandafvisende. De er behandlet med BIONIC-FINISH® ECO imprægnerings spray, der gør dem vandafvisende, uden brug af skadelige kemikalier. De er Oeko-tex® Standard 100 certificerede, hvilket er din garanti for, at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af vores tøj.

De har matchende detaljer og kvalitets lynlåse fra YKK med den banebrydende QuickFree funktionalitet. Lynlåsen er større og derfor velegnet til børnetøj, da den hjælper børn med lettere selv at kunne åbne og lukke lynlåsen. Lynlåsen kan i øvrigt også åbnes ved at trække i tøjet på begge sider af lynlåsen, uden at trække ned i selve lynlåsen. QuickFreeTM Zipper vandt ”Prime Minister Award”, som er Grand Prize of Kids Design Award, i 2018.

 

Dansk Design

Alle vores Light Puffer styles er designet med detaljer og funktionalitet i tankerne. Lette, anvendelige og nemme at tage med sig. Yder materialet og foer er lavet af blød polyester, der matcher farven, trimmet med matchende YKK lynlåse og bløde elastikker.

 

Ansvarlighed

Alle vores dunprodukter indeholder registrerede Down Pass fjer og dun. De er certificerede i henhold til IDLF Laboratory and Institutes DOWNPASS, hvilket garanterer kvaliteten, sporbarheden og en etisk sourcing af fjer og dun.

 

Komfort og varme

Vores puffer har en blanding af certificerede 90% dun og 10% fjer fra gæs og ænder. Dette gør dem ekstremt bløde, og dunprocenten er et tegn på høj kvalitet. Dunfjer er små, varme og bløde.

 

Vandafvisende overflade uden skadelige kemikalier

Vi imprægnerer med BIONIC-FINISH® ECO, som gør det vand- og smudsafvisende uden brug af skadelige fluorstoffer. Imprægneringen er sprayet på yderstoffet og gør det vand- og smudsafvisende.

Vi anbefaler kun at vaske overtøjet hvis det er nødvendigt. Let smuds kan fjernes med en fugtig klud. På den måde bevares imprægneringen bedst.

 

Ingen skadelige kemikalier

Alle vores Light Puffer styles er Standard 100 by OEKO-TEX® certificerede. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet.

 

Pleje guide

Vores Light Puffer styles er imprægneret med BIONIC-FINISH® ECO, en fluorfri vandafvisende behandling. For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud, hvorved imprægneringen bevares i længere tid.

Afhængig af hvor meget tøjet bruges, anbefales det at behandle med en imprægneringsspray, for derved at bibeholde stoffets vandafvisende overflade og forlænge tøjets levetid.