Persondata Politik

 

Generelt

Hos MarMar Copenhagen er databeskyttelse og fortrolighed af stor vigtighed. Denne fortrolighedspolitik fremlægger klare retningslinjer for, hvordan MarMar Copenhagen bearbejder din data. Derudover vil vi forklare, hvordan vi bruger den personlige data som du efterlader og/eller giver når du besøger vores hjemmeside, og benytter de forskellige tjenester herpå. MarMar Copenhagen er ansvarlig for din personlige data i henhold til den gældende databeskyttelseslov.

 

Indsamling af persondata

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk data om dig og dit brug af webstedet. Den personlige data der bliver indsamlet, kan eksempelvis være dit navn, din adresse, din mailadresse, telefonnummer, information om dit online køb, betalingsmetode og data om din navigation på hjemmesiden, blandt andet søgeudtryk, din IP-adresse osv.

Den data du afgiver, bliver sikkert indsamlet gennem SSL (SecureSockets Layer). SLL er en protokol der krypterer din data til koder, så dataen er beskyttet mens den bliver transmitteret gennem internettet. Din bank er de eneste der har adgang til din data.

I forbindelse med indsamling af din data vil det altid blive angivet, om denne er frivillig eller nødvendig for at fuldføre en ønsket handling, f.eks. gennemførelsen af en transaktion i vores webshop.

 

Din personlige data bliver indsamlet i et eller flere af de understående tilfælde:

  • Når du køber produkter online hos marmarcopenhagen.dk
  • Når du opretter en brugerprofil hos marmarcopenhagen.dk
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev på marmarcopenhagen.dk

 

Hvis du bruger din mailadresse i mere end én af de overstående tilfælde, vil din personlige data kun blive indsamlet og registreret et sted. På den måde, er din information allerede gemt når du shopper hos os, og du vil derfor ikke modtage det samme markedsføringsmateriale fra MarMar Copenhagen mere end én gang.

 

Brug af persondata

Persondata bliver indsamlet og brugt i forbindelse med:

  • Færdiggørelse af ordrer i vores webshop
  • Tilmeldinger til vores nyhedsbrev
  • Deltagelse i konkurrencer
  • Udsendelser af andet markedsføringsmateriale, inklusiv invitationer til begivenheder og fordeling af rabatkoder
  • Oversigt over købshistorie
  • Bearbejdning af returneringer
  • Notifikationsbeskeder om forsendelsesstatus
  • Administrering af betalinger
  • Håndtering af klager
  • Statistikker
  • Andre markedsføringsinitiativer

Vær venligst opmærksom på, at vi kun vil bruge din personlige data til at sende markedsføringsmateriale, hvis du tidligere har givet din eksplicitte tilladelse til dette, medmindre lovgivning tillader os at kontakte dig uden forudgående samtykke. Du kan altid indvende imod direkte markedsføring ved at følge instruktionerne i din markedsføringsmail.

MarMar Copenhagen beholder statistikker om, hvilke områder af hjemmesiden vores brugere besøger og hvilke produkter brugerne foretrækker. Denne data indeholder ikke persondata. Den indsamlede data benyttes til at give os en indsigt i brugernes brug af vores hjemmeside. Denne information hjælper os med at forbedre hjemmesiden.

Vi anvender data om, hvordan vores brugere navigerer, til bedre at kunne forstå hvordan besøgende interagerer med www.marmarcopenhagen.dk, og derfra prøver vi at forbedre vores hjemmeside. Det er ikke muligt for os at se, hvor du kommer fra, eller hvor på internettet du klikker hen, efter du har forladt vores side. Herudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores besøgende, som en enhed, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre vores hjemmeside. Vi sælger ikke, eller på anden vis afslører, information om hvordan vores brugere navigerer og bruger vores hjemmeside. Vi sælger ikke eller afslører information om din købshistorik til tredjeparter.

 

Overførsel til andre dataansvarlige

Generelt overfører vi ikke din personlige data til en tredjepart uden dit samtykke.

Din personlige data er kun tilgængelig for MarMar Copenhagen partnere, der leverer tjenester på vegne af MarMar Copenhagen. Dette er for eksempel websted-agenturer der optimerer vores hjemmeside, vores lagerpartner og forsendelsesfirma, der administrer leveringen af din ordre, betalingstjenesteudbydere til din betaling osv. Disse partnere bearbejder kun din persondata på vegne af MarMar Copenhagen og i overensstemmelse med instruktionerne fra MarMar Copenhagen.

Under specielle omstændigheder, og med reference til lovgivningen, kan det være nødvendigt at overføre information til offentlige autoriteter eller politiet. For eksempel kan information blive videregivet til politiet hvis der er mistanke om kreditkortsvindel.

 

Sletning af persondata

Vi sletter din personlige data når vi er færdige med at bearbejde den, med henblik på en eller flere af de overstående formål. Data kan imidlertid blive behandlet og gemt for en længere tidsperiode i en anonymiseret form. Information der er blevet indsamlet når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil blive slettet, hvis du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet.

Med hensyn til information der indsamles i forbindelse med køb på vores hjemmeside, vil disse generelt blive slettet efter 5 år, ved udgangen af det kalenderår hvor du foretog dit køb.

 

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at indsamle anonyme data, der vedrører sidens ydeevne, og gør det muligt for os at give dig den bedst mulige oplevelse. Du kan læse mere om cookies i vores Cookie Politik.

 

Sikkerhed

Vi har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger for at sikre os, at vores procedurer lever op til de høje standarder af vores sikkerhedspolitik. Derfor stræber vi efter at beskytte kvaliteten og integriteten af din personlige data.

Kun medarbejdere, som har et reelt behov for at få adgang til dine personlige data for at udføre deres arbejde, får adgang til personoplysningerne.

 

Dine rettigheder

Du er berettiget til, på ethvert givent tidspunkt, at være informeret om den personlige data fra dig, som vi bearbejder, og til at modtage en kopi af denne data. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din personlige data, bedes du sende en anmodning til shop@marmar.dk. Vi kan bede dig om at sende os dokumentation, der bekræfter hvem du er.

Derudover har du ret til at få din personlige data udbedret. Hvis du bliver opmærksom på ukorrekt information om dig selv, bedes du venligst kontakte os, så vi kan rette informationen. Hvis du har en MarMar Copenhagen brugerprofil, kan du redigere din personlige data under din profil.

Du har ret til at få din personlige data slettet eller blokeret i overensstemmelse med reglerne. I nogle situationer kan vi ikke slette din personlige data, f.eks. hvis du har en igangværende sag med vores kundeserviceafdeling, har en ufærdig gjort ordre i vores system osv.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring, inkl. profileringsanalyser til markedsføringsformål.

 

Links til andre hjemmesider osv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller integrerede websteder. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på andre virksomheders hjemmesider, eller for disse virksomheders praksis i forbindelse med indsamling af persondata. Når du besøger andre hjemmesider, bør du læse deres politik for beskyttelse af persondata og andre relevante politikker.

 

Ændring af data osv.

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt. Hvis du vil have os til at opdatere, ændre eller slette din personlige data, ønsker at få adgang til dataen der bliver behandlet om dig, eller hvis du har nogle spørgsmål vedrørende de overstående retningslinjer, kan du altid kontakte os på shop@marmar.dk

 

Klager

Du har til enhver tid ret til at indsende en klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K. Klager kan også sendes via e-mail til dt@datatilsynet.dk eller lavet telefonisk ved at ringe til +45 33 19 32 00.

 

Kontakt information

MarMar Copenhagen er dataansvarlig for personlige data, der indsamles via www.marmarcopenhagen.dk.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os:

 

MarMar Copenhagen (WEB)

Tirsbækvej 5,

Dk-2720 Vanløse

Danmark


Tlf: 31633536
Mail: shop@marmar.dk