Puffer Detaljer

MarMar Copenhagen Puffers er varm og IDLF Downpass certificeret dun overtøj. Med 90% dun og 10% fra gæs og ænder, hvilket gør at vores Puffers er overtøj, vi er rigtig stolte af, for jo flere dun, jo højere kvalitet!

Vores Puffers er åndbare og vandafvisende. De er behandlet med BIONIC-FINISH® ECO imprægnerings spray, der gør dem vandafvisende, uden brug af skadelige kemikalier. De er Oeko-tex® Standard 100 certificerede, hvilket er din garanti for, at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af vores tøj.

Alle vores Puffers har matchende detaljer, blød fleece trim indvendigt, behagelig rib der slutter tæt ved halsen og håndled, samt kvalitets lynlåse fra YKK.

 

Dansk Design

Alle vores Puffer styles er designet med fokus på detaljer og funktionalitet. Ud over vores jakker og flyverdragter omfatter kollektionen også drenge- og pigejakker uden synlig quiltning - for et mere minimalistisk look. Herudover findes en kørepose til barnevognen, så de små holdes varme og lune i kulden.

Det er meget vigtigt for os, at hver del fungerer perfekt, ser smuk ud og er diskret og elegant. Derfor skjuler vi ærmemanchetter og lommeknapper. Vores for er en blød polyesterfleece, der matcher farven til den ydre skal.

 

Ansvarlighed

Alle vores dunprodukter indeholder registrerede Down Pass fjer og dun. De er certificerede i henhold til IDLF Laboratory and Institutes DOWNPASS, hvilket garanterer kvaliteten, sporbarheden og en etisk sourcing af fjer og dun.

 

Komfort og varme

Vores puffer har certificerede 90% dun og 10% fjer fra gæs og ænder. Dette gør dem ekstremt bløde, og dunprocenten er et tegn på høj kvalitet. Dunfjer er små, varme og bløde.

 

Vandafvisende overflade uden skadelige kemikalier

Vi imprægnerer med BIONIC-FINISH® ECO, som gør det vand- og smudsafvisende uden brug af skadelige fluorstoffer. Imprægneringen er sprayet på yderstoffet og gør det vand- og smudsafvisende.

Vi anbefaler kun at vaske overtøjet hvis det er nødvendigt. Let smuds kan fjernes med en fugtig klud. På den måde bevares imprægneringen bedst.

 

Ingen skadelige kemikalier

Alle vores Puffer styles er Standard 100 by OEKO-TEX® certificerede. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet.

 

Pleje guide

Vores Puffer styles er imprægneret med BIONIC-FINISH® ECO, en fluorfri vandafvisende behandling. For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud, hvorved imprægneringen bevares i længere tid.

Afhængig af hvor meget tøjet bruges, anbefales det at behandle med en imprægneringsspray, for derved at bibeholde stoffets vandafvisende overflade og forlænge tøjets levetid.