Regntøj Detaljer

MarMar Copenhagens regntøj er perfekt til regnvejrsdage, både byger og kraftig regn. Vores regntøj er let og sømmene er svejsede eller tapede, så end ikke en enkelt dråbe regn kan komme ind.

Stoffet har en PU-overflade som gør det 100% vandtæt, med et vandsøjletryk på 8.000 mm. Det er ligeledes vindtæt. Vores regntøj har ingen overfladespray, er fluorfrit samt Oeko-tex® Standard 100 certificeret, hvilket er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af vores tøj.

MarMar Copenhagens regntøj er ikke vatteret, hvilket gør det ideelt på våde dage året rundt og er det koldt kan dit barn nemt have en termojakke på under. Ønskes regntøj med fór, se mere her.

 

Dansk design

Vores regntøj er designet med mange praktiske detaljer. Det holder ikke bare dit barn tør. Vi har valgt en metervare som er let og behagelig. Den strikkede rib i halsen er blød og behagelig og det samme gælder fleecen indvendigt ved håndleddet.
 
YKK lynlåse og trykknapper sikrer at jakkerne lukker helt tæt. 

 

Vandtæt

PU coatingen gør at vores regntøj er vandtæt til 8.000 mm. Det gør også regntøj vindtæt. Alle sømme er svejsede og tapede indvendigt, som sikre at regnen ikke kommer ind.

 

Langtidsholdbart

Vores mål er at lave regntøj som er holdbart. Det er en del af vores design filosofi: vi vil gerne lave tøj som kan gå i arv fra barn til barn og som stadig ser godt ud og er funktionelt.

 

Testet for skadelige kemikalier

Vi tester for vandtæthed og sikrer os at de svejsede sømme holder. Derudover sikrer vi os at der ikke er nogle skadelige stoffer i vores regntøj. Det er bl.a. garanteret fri for fluorcaboner, PFOs/PFOA, ASO farvestoffer, tungmetaller og ftalater.
 
Alt vores regntøj er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet. 

 

Pleje guide

Materialet vil forblive 100% vandtæt igennem hele produktets levetid. For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud. 

Da regntøjet er PU (polyuretan) behandlet, er det ikke nødvendigt at behandle yderligere med nogen form for imprægnering.