Teknisk Overtøj Detaljer

MarMar Copenhagens Technical overtøj er vindtæt, vandtæt 10.000 mm og åndbart 10.000 gr/m2/24. Det slidstærke materiale gør det ideelt til vinterovertøj og vil holde dit barn både tør og varm i al slags vintervejr.

Vores Technical Outerwear er vandafvisende og behandlet med BIONIC-FINISH® ECO imprægnerings spray, uden skadelige kemikalier. Derudover har vores overtøj en særlig membran på indersiden af yderstoffet, som gør stoffet åndbart og leder fugt væk fra kroppen.

Alle sømme er tapede, så hverken regn eller sne kommer igennem.

Det er Oeko-tex® Standard 100 certificeret, hvilket er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af vores tøj.

Alt vores Technical Outerwear har matchende detaljer, behagelig rib der slutter tæt ved halsen og håndled, samt kvalitets lynlåse fra YKK og elegante matchende refleksbånd.

 

Dansk Design

Vores elskede klassikere. Vi forsøger at skjule så mange trykknapper, som muligt for at få et rent og pænt look, som det ses omkring hætter og de usynlige trykknapper i hver lomme. Kanter ved håndled og fødder er forstærket med slidstærkt polyestertape, som giver stabilitet og tilføjer længere levetid til kanterne. Halsudskæringer er lavet af et blødt ribbet stof, der tilføjer varme og komfort.

Vores tekniske overtøj kan bruges hele vinteren, og det er endda velegnet på skiløjperne. Overtræksbukserne kan gå ud over både skistøvler og almindelige vinterstøvler og lommer er placeret ideelt til både liftkort og andre vinterlige sager.

 

Funktionalitet

Vi bruger kun YKK lynlåse i vores overtøj. Uanset om det er at tage en jakke på, kravle i en flyverdragt eller trække i et par skibukser. Hver lynlås er matchende i farven og skaber et elegant look. Hhagespidsen er foret med blød fleece for at forhindre dit barns hage fra en kold metallynlåsspids.

 

Åndbar og vandtæt

Børn løber og leger, så det er meget vigtigt at holde sig tør og varm. Vores stoffer er åndbare – nærmere bestemt 10.000 gr/m2/24. En speciel membran på indersiden af ​​yderstoffet gør det muligt at transportere luft ind i og fugt ud af tøjet. Holder dit barn varmt OG tørt. Membranen gør det også muligt for stoffet at være vandtæt til 10.000 mm. Alle indvendige sømme er tapede. Dette forhindrer sne og regn i at komme ind.

 

Vandafvisende overflade uden skadelige kemikalier

Vi imprægnerer med BIONIC-FINISH® ECO, som gør det vand- og smudsafvisende uden brug af skadelige fluorstoffer. Imprægneringen er sprayet på yderstoffet og gør det vand- og smudsafvisende.

 

Sikkerhed

Alt vores tekniske overtøj har reflekterende piping. Det betyder, at dit barn vil være synligt på afstand. De reflekterende pipings er alle i matchende farver, hvilket gør dem diskrete og giver designet et elegant ​​look. Vi tilføjer også en navne- og adresselabel inden i hvert stykke tøj - for en sikkerheds skyld.

 

Isolering

Vi bruger Thermolite som er et polyesterisoleringsmateriale. Det er let og luftigt og tillader luft at cirkulere rundt om dit barns krop. Dette regulerer barnets kropstemperatur og holder det behageligt varmt. Alle vores lommer er foret i matchende farve blød polyesterfleece.

 

Grundige test

Vi tester alle de tekniske detaljer og for skadelige stoffer. Vi tester for vandtæthed, vi tester vores BIONIC FINSH ECO imprægnering, vores Thermolite isolering og åndbarheden af vores overtøj. De kemikalier vi tester for er bl.a.: fluorcarboner med et særligt fokus på PFOS/PFOA, ASO farvestoffer, tungmetaller og ftalater.

Alt vores tekniske overtøj er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet.

 

Pleje guide

Vores Tekniske overtøj er imprægneret med BIONIC-FINISH® ECO, en fluorfri vandafvisende behandling.

For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud, hvorved imprægneringen bevares i længere tid.

Afhængig af hvor meget tøjet bruges, anbefales det at behandle med en imprægneringsspray, for derved at bibeholde stoffets vandafvisende overflade og forlænge tøjets levetid. Membranen vil dog også uden yderligere imprægnering være 100% vandtæt.