Teknisk Sommerovertøj Detaljer

Med teknisk sommer overtøj fra MarMar Copenhagen er du sikker på at kunne have det behageligt og tørt, selv i blæse- og regnvejr - perfekt til forårsdage med omskifteligt vejr og også kølige sommerdage.

Vores tekniske sommer overtøj isolerer og har høj åndbarhed, 5.000gr/m2/24, som også gør tøjet velegnet til høj fysisk aktivitet. Tapede sømme og en teknisk membran, på indersiden af yderstoffet, gør det vindtæt og 100% vandtæt, med et vandsøjletryk på 8.000 mm. imprægneret med BIONIC-FINISH ECO, fordi den er fri for fluor carboner.

Oeko-tex Standard 100 certificeret, hvilket betyder at der ikke er nogle skadelige stoffer i nogen dele af tøjet.

Når tøjet bliver vasket, bliver imprægneringen vasket af. Tøjet kan gen-imprægneres med imprægnerings spray. Uanset hvad vil den tekniske membran stadig sikre at tøjet er 100% vandtæt.

 

Gennemført dansk design

Teknisk sommer overtøj lavet til at holde dig varm og tør.
Ren æstetik og høj funktionalitet.

Tekniske kvaliteter der gør tøjet perfekt til forårsdage med omskifteligt vejr og også kølige sommerdage.

Skjulte trykknapper og lynlåse i bedste kvalitet fra YKK. 

Blød og behagelig rib i halsen og ved håndleddene.

Vi har også tilføjet et navne label indvendigt, så tøjet ikke bliver væk.

 

Åndbart og vandtæt

Børn leger og bevæger sig, derfor er det vigtigt at fugt og overskudsvarme transporteres væk fra kroppen, så de hele tiden har det lunt og behageligt.
Vores tekniske sommer overtøj er fremstillet i et slidstærkt polyester med en åndbarhed på 10.000gr/m2/24. En teknisk membran, på indersiden af yderstoffet, gør at luft kan transporteres ind og fugt ud. Membranen gør også at stoffet er vandtæt til 10.000 mm. Derudover er alle indvendige sømme tapede, så regn ikke kan komme igennem.

Med en højere vandtæthed end det meste regntøj og den meget høje åndbarhed, er vores tekniske overtøj ideelt til omskifteligt forårsvejr kølige nordiske sommerdage. Overtøjet holder dig tør selv i kraftig regn, uden at du får det for varmt. Vindtætheden beskytter og holder dig varm i blæsevejr.

Vandafvisende overflade uden skadelige kemikalier

Vi imprægnerer med BIONIC-FINISH® ECO, som gør det vand- og smudsafvisende uden brug af skadelige fluorstoffer. Imprægneringen er sprayet på yderstoffet og gør det vand- og smudsafvisende.

Vi anbefaler kun at vaske overtøjet hvis det er nødvendigt. Let smuds kan fjernes med en fugtig klud. På den måde bevares imprægneringen bedst. Efter fem vaske vil overtøjet være vandtæt indtil 6.000 mm, det er stadig 100% vandtæt, med yderstoffet vil nu kunne suge mere regn. Du kan re-imprægnere med en egnet imprægneringsspray. Uanset hvad vil membranen holde tøjet 100% vandtæt.

 

Grundige test

Vi tester alle de tekniske detaljer og for skadelige stoffer. Vi tester for vandtæthed, vi tester vores BIONIC FINSH ECO imprægnering, vores Thermolite isolering og åndbarheden af vores overtøj. De kemikalier vi tester for er bl.a.: fluorcarboner med et særligt fokus på PFOS/PFOA, ASO farvestoffer, tungmetaller og ftalater.

Alt vores tekniske overtøj er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet.
 

Pleje guide

Vores Tekniske sommerovertøj er imprægneret med BIONIC-FINISH® ECO, en fluorfri vandafvisende behandling.

For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud, hvorved imprægneringen bevares i længere tid.
Afhængig af hvor meget tøjet bruges, anbefales det at behandle med en imprægneringsspray, for derved at bibeholde stoffets vandafvisende overflade og forlænge tøjets levetid. Membranen vil dog også uden yderligere imprægnering være 100% vandtæt.