Vegan Puffer Detaljer

Vegan Puffers fra MarMar Copenhagen med Sugenro fyld, lavet af 100% genanvendt polyester, med den samme lethed og varme som vores Light Puffers med dunfyld. Vores Vegan Puffers er for alle og er det oplagte valg, hvis du foretrækker at undgå animalske produkter.

Vores Vegan Puffers er åndbare og vandafvisende. De er behandlet med BIONIC-FINISH® ECO imprægnerings spray, der gør dem vandafvisende, uden brug af skadelige kemikalier. De er Oeko-tex® Standard 100 certificerede, hvilket er din garanti for, at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af vores tøj.

De har matchende detaljer og kvalitets lynlåse fra YKK med den banebrydende QuickFree funktionalitet. Lynlåsen er større og derfor velegnet til børnetøj, da den hjælper børn med lettere selv at kunne åbne og lukke lynlåsen. Lynlåsen kan i øvrigt også åbnes ved at trække i tøjet på begge sider af lynlåsen, uden at trække ned i selve lynlåsen. QuickFreeTM Zipper vandt ”Prime Minister Award”, som er Grand Prize of Kids Design Award, i 2018.

 

Ny

Vi introducerer vores nye Vegan Puffer, to styles med bølget quiltmønster, der gør den let genkendelig. Blød og let som dun, men med 100% genbrugspolyesterfyld Sugenro®. Velegnet til alle, også til dem, der foretrækker at undgå produkter, som stammer fra dyr.

 

Dansk Design

Alle vores Vegan Puffer styles er designet til at være lige så eftertragtede som vores Light Puffer styles. Med samme detalje og funktionalitet i tankerne - letvægts, nemme at have på og at tage med sig. Hver del fungerer perfekt, ser smuk ud og er diskret og elegant. Vores skalstof og foer er en blød polyester, der matcher farven, trimmet med matchende YKK lynlåse og bløde elastikker.

 

Ansvarlighed

Alle vores Vegan Puffer produkter indeholder Sugenro®-fyld, lavet af 100% genanvendt polyester.

 

Komfort og varme

Sugenro®-fyldet er antipilling, er slidstærkt og vil ikke ændre sig i brug, Det er antistatisk, hvilket sikrer, at det forbliver varmt og blødt som dun, når det bæres.

 

Vandafvisende overflade uden skadelige kemikalier

Vi imprægnerer med BIONIC-FINISH® ECO, som gør det vand- og smudsafvisende uden brug af skadelige fluorstoffer. Imprægneringen er sprayet på yderstoffet og gør det vand- og smudsafvisende.

Vi anbefaler kun at vaske overtøjet hvis det er nødvendigt. Let smuds kan fjernes med en fugtig klud. På den måde bevares imprægneringen bedst.

 

Ingen skadelige kemikalier

Alle vores Puffer styles er Standard 100 by OEKO-TEX® certificerede. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet.

 

Pleje guide

Vores Puffer styles er imprægneret med BIONIC-FINISH® ECO, en fluorfri vandafvisende behandling. For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud, hvorved imprægneringen bevares i længere tid.

Afhængig af hvor meget tøjet bruges, anbefales det at behandle med en imprægneringsspray, for derved at bibeholde stoffets vandafvisende overflade og forlænge tøjets levetid.