Regntøj Fleece Detaljer

MarMar Copenhagens nye regntøj fleece er fuldforet med dejlig blød fleece, som holder dit barn varmt og tørt i alt slags efterårsvejr.

Vores regntøj er let og sømmene er svejsede eller tapede, så end ikke en enkelt dråbe regn kan komme ind.

Stoffet har en PU-overflade som gør det 100% vandtæt, med et vandsøjletryk på 8.000 mm. Det er ligeledes vindtæt. Vores regntøj har ingen overfladespray, er fluorfrit samt Oeko-tex® Standard 100 certificeret, hvilket er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af vores tøj.

MarMar Copenhagens regntøj findes også uden fleece fór, læs mere her.

 

Dansk design

Vores regntøj med fleece fór er designet med mange praktiske detaljer. Det holder ikke bare dit barn tør men også varm. Vi har valgt en metervare som er let og behagelig. Den strikkede rib i halsen er blød og behagelig og det samme gælder fleecen indvendig i jakke og bukser.
 
YKK lynlåse og trykknapper sikrer at jakkerne lukker helt tæt. 

 

Vandtæt

PU coatingen gør at vores regntøj er vandtæt til 8.000 mm. Det gør også regntøj vindtæt. Alle sømme er svejsede og tapede indvendigt, som sikre at regnen ikke kommer ind.

 

Langtidsholdbart

Vores mål er at lave regntøj som er holdbart. Det er en del af vores design filosofi: vi vil gerne lave tøj som kan gå i arv fra barn til barn og som stadig ser godt ud og er funktionelt.

 

Testet for skadelige kemikalier

Vi tester for vandtæthed og sikrer os at de svejsede sømme holder. Derudover sikrer vi os at der ikke er nogle skadelige stoffer i vores regntøj. Det er bl.a. garanteret fri for fluorcaboner, PFOs/PFOA, ASO farvestoffer, tungmetaller og ftalater.
 
Alt vores regntøj er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret. Det er din garanti for at der ikke er nogen skadelige stoffer i nogen dele af tøjet. 

 

Pleje guide

Materialet vil forblive 100% vandtæt igennem hele produktets levetid. For at beskytte miljøet bør unødvendig vask undgås. Let snavs fjernes nemt med en fugtig klud. 

Da regntøjet er PU (polyuretan) behandlet, er det ikke nødvendigt at behandle yderligere med nogen form for imprægnering.